Utflykts dag!

Bestämde oss tidigare i v att denna helg skulle det bli av att åka på en utflykt med barnen o grilla korv, brukar göra det ibland.
Fattade redan innan vi skulle åka att det inte var rätt dag egentligen, då dottern bara stod o vråla att hon inte skulle med o ebbe var lite små grinig o så har vi stora killarna då som absolut inte kan ha termobyxor på sig (det är ju inte ens snö o nån kan ju se dom) hm fattar det inte bra o slippa frysa ju o vem skall komma förbi o se dom där nere vid en öde strand bit.
Vi kom iväg i alla fall o fick fyr på elden till o med, ungarna lekte ett tag o dottern hann till o med glömma att hon var sur.
SEn börja det blåsa mer o mer o alla börja frysa, jag fick slänga i mej två korv o sen gå o sätta mej i bilen, ebbe som inte dreglar "något" höll liksom på att förvandlas till en gullig istapp av allt dreggel på kinderna så det blev en kort men ganska mysig utflykt, o jag kom på det bästa med att vara på utflykt på vintern....att få komma hem o in i värmen, stå lite på golvvärmen o tina fötterna.

Nu sover sambon o ebbe i sängen en stund o barnen leker, då o då grälar förstås, hörde en kul grej därifrån nu min äldsta sa till sin lilla syster - du får gå ut för du stör lika mycket som en kalkon babblar! Han kan i alla fall komma på roliga grejer.

Läste förresten i mama tidningen om familjespa på kolmården lät så mysigt, o efter våra utflykter hade det vari perkekt att slänga i hela familjen i en jacuzzi o sen ta ett fotbad i choklad hmmmm skall kanske spara lite pengar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0