I morgon är det stockholm som gäller!

Tyvärr har min mage börjat krångla så jag har lite små ont men det börjar man bli van med, blir så när det är mycket runt mej.

Idag var det dags för en fika med mammorna på korpen innan tog jag och Catti en tur med vagnarna, det var riktigt trist väder men det är skönt att röra sig.
På fikan blev det prat om det mesta var bara fem mammor men det funka med pratet ändå finns alltid en massa att prata om, efter nån timme gav jag upp var tvungen o handla och sen hem och ge plutten mat, men en trevlig fm vart det.

När jag och Ebbe ätit så skulle han sova middag och vem blev fast soavnde brevid honom om inte jag, så vi låg där som björnen med sin unge och sov i TRE timmar, kommer förmodligen inte kunna sova ikväll, känns lite kämpigt när man skall med båten i morgon bitti men man får skylla sig själv.

Så i morgon bär det av till stockholm med syster, hoppas nu inte store bror är liv rädd att Ebbe skall pajja hela hans lägenhet haha!!

Nu skall här drickas te och sen skall jag stirra i taket tills jag somnar.


Ebbe sämre igen!!

Japp så är det han är nu helt täppt i näsan och skit svidig så i morgon ringer jag nog läkaren så hon skriver ut pencillin, han och jag åker ju till stockholm med min syster på tor och det är inget kul om han har ont.
TYcker så synd om honom han äter inget nästan och kan inte sova för det är så igenkorkat i näsan.

Dom andra barnen har förrutom lite hosta inga större fel så dom har hålli igång idag med snö fort och massa lek samt poker spel, ja äldste sonen spela mot syster och stackarn hon har ju inte en chans.
Nu har killarna åkt till pappa, men jag hade i alla fall dom en dag på lovet samt att vi trottsa snön igår och begav oss till kinnerstugan med pulka och Ebbe i sjal.
Ebbe var mindre förtjust i snön som föll och när han fick åka med brorsan på pulkan till bilen så  var det piss tråkigt med snö, det stratt lite i ansiktet på honom så han vart skrik arg, så den ungen kommer alltid hata att åka pulka.

I morgon skulle vi åkt till sandra och agnes o träffa några mammor från vår gravid grupp men det är nu inställt pga sjuk ebbe som vanligt men en tur på bokrean med dottern blir det innan hon skall till pappa för det har jag lovat hon skall ha älvböcker, hoppas på nån bra till mej med, dom kanske har någon om hur man klarar fyra barn trotts sömnbrist och utan att glömma nån på stan eller dylikt, skulle vara bra!!

O så var det vem min dotter håller på ikväll!!

Jag tror det kommer bli Molly som hon kommer sitta här o gråta över om hon inte kommer vidare men än är jag inte säker.

Annars har jag inte gjort mycket idag, hjälpt barnen att få ordning i sina rum har jag dock lyckats med men man får se hur länge det varar.
Vår bil är nu på lagning igen får se vart slut kostnaden hamnar denna gång, den har i alla fall vari alla fel på men mekanikern han säger att det inte brukar vara det på dom här så detta måste vara ett måndags ex.
Hatar just nu bilar datorer och snö för när det gäller dom tre sakerna så tar dom all tid här hemma som sambon har, så dom senaste v så har jag känt mej som en piga här hoppas nu det är slut, om inte så få jag i alla fall vila upp på tor fre då det blir en vända till stockholm, och med lilla syster med då blir det träning för magen med allt skratt som brukar bli när vi göra våra turer tillsammans, stackars Ebbe han får nog men för livet!!

Måste bara stolt berätta att Ebbe åt hemlagat ikväll en stor portion lax, pasta, tomat och avokado samt lite sås till mums tycket han!! Tänk om man kunde slippa sponsare semper alla mål han äter skulle vara toppen.

Nej nu skall jag plocka fram chippat, o lite annat snacks inför melodifestivalen!

I morgon blir det förhoppningsvis pulka backen!!

Fläskläpp som heter duga!

Det fick jag nyss av min son, han är lite vild nu så han råka skalla mej o sablars vad det gjorde ont.
Men men det går nog över.

Skall snart lägga min dotter hon ligger just nu o krälar som en mask på golvet för hon har världens växt värk, minns själv när man hade det fy tusan vad det gjorde ont, så hon skall få en tablett alldeles snart så hon kan sova.

Skulle ha vari hos lee idag men man vill ju inte vara uppepå alla små när Ebbe inte är bra så det fick bli lite prat på stan med syster o ännu fler kapsyler.
Ägaren på siesta skall nu ordna ett klipp kort till oss så man får en gratis fika efter tio betalda eller nåt sånt, hoppas nu på honom.

Annars har det bara vari en kall dag, tycker faktiskt att det kan få bli varmare snart då mina leder värker så, klarar inte ens att vrida ur disktrasan längre, är ng snart dax att ringa min läkare.
Man blir ju så svidig när man har ont och sån vill jag inte vara mot dom jag har runt mej.

Nej nu skall jag lägga ungen min läsa saga och sånt sen kanske jag kan ta det lite lugnt ja efter att ha plockat efter vilden till bebis vi har!!

Ebbe 8 månader idag!!

Och den fick han tillbringa på följande sätt:

Han tog sovmorgon i morse vakna inte förrän tio över sex eller ja ok han har vari vaken typ tio ggr i natt men då var det helt kört o mogon och det spelade ingen större roll då jag ändå måste stiga upp med dom andra barnen då.

SEn körde vi in dom till skolan till åtta, efter det var det dags för öron näsa hals och det visade sig att han nu igen har snudd på öroninfl stackars så har han ont den kommande v så skall jag ringa doktorn så får han medicin, annars skulle vi ses om två mån.

Sen bar det av till stan o en fika med moster Emmie, Ebbe tog en tupplur men vakna på fiket han ville nog vara med och jaga kapsyler jo för det är just det vi gör nu till storebror, dom samlar i klassen till kapsyljakten så vi fråga på siesta och fick med oss en hink haha undra om dom trodde min syrra börjat samla på kapsyler, vi var även inne på märtas o rensa deras skål!! Så till er som läser detta om ni har kapsyler över så skicka dom gärna till oss.

SEn hade Ebbe ett besök på bvc för att kolla sin vikt, så nu väger stor killen 10530gram och är 74 cm lång, min LILLE kille! Nästa gång skall bvc tanten hem till oss undrar om hon skall kolla att vi säkrat hemmet och sånt eller vad det är??

Ebbe fick sen avsluta dagen hemma med sin älskade gå stol och bråka med sina bröder och sina föräldrar, somnade till slut i mammas famn med vällingflskan i munnen, hoppas nu han sover bättre!

Än en gång jag efterlyser kapsyler (dricker själv inte läsk eller nåt sånt med kapsyl)!!
Skickas till det gråa huset i väskinde tack på för hand.
Förra årets kapsyl jakt vanns av en klass som samlat in 168kg kapsyler, shit alltså dom måste haft en förälder som jobbar typ på pripps eller nåt!!!!!

När skall ungen bli frisk!

Börjar faktiskt tro att de aldrig skall ta slut detta, han är ännu dö snorig o börjar nu tro att öronen värker men vi skall till öron, näsa hals på tor så man får väl se då!! Så jag går här hemma full av snor på hela tröjan snyggt som tusan, ser liksom ut som om en snigel har gått fram över min tröja, kanske kan skylla på att vi fått skogssniglar i huset eller nåt.

Min barndomskompis våga sig hit idag i alla fall med sin treåriga flicka så det blev en trevlig pratstund och lite fika.
Alltid kul att träffa sina gamla vänner eller gammal är hon inte men i alla fall ni vet vad jag menar.

Har inte mycket tid att skriva på ikväll skall försöka få isäng min 9åring nu så jag kan få vila lite i alla fall innan snorbombaren den söte vaknar igen.
Så hej på er!!!

Lussebulle eller en lucia!!





OK här kommer en bild från mej Nina!
En skit fin Lucia lussebulle gjord av min 6åring, här är det konst när vi bakar!!




Söndag!

Ja o vad hittar man då på med en liten förkyld kille i huset, vi börjar känna oss smått osociala, så det fick bli en tripp till klintehamn och mina föräldrar. Kände att det är skit långt dit ju, kändes som man aldrig var framme och jag som börjar bli gammal fick så sablar ont i mina ben dom bara skrek efter att få sträcka ut sig!!
Så äntligen framme fick man gå, ja det låter som jag åkt till kiruna över dagen men det kändes faktiskt så.
Som tur var blev man bjuden på semla o det tackar jag aldrig nej till så då fick det vara värt den långa tiden i bilen.
Och trevligt sällskap dessutom.
Ebbe då jo han trivdes även om moffa var lite små farlig i början men sen släppte det så mycket så moffas glasögon åkte i alla fall.
Han konstaterade att vi kommer få problem när han lär sig gå då han redan är så vild och tro mej pappa jag vet!!
För den ungen har fortsatt sitt rivjobb här hemma idag, han kör på :allt skall bort, o vår lampa ser nu skit rolig ut från att ha vari en golvlampa i papper ser det nu ut som ett använt snor papper!!

Ringde mina stora barn ikväll o min dotter var så lycklig för det gick så bra för amy diamond så till alla ur svenska folket som röstade på henne vill jag bara säga tack ni har räddat mej från en katastrof!! Meddelar närmare helgen vem ni skall rösta på i nästa omgång!!

Ebbe är sjuk igen!!

Ja o just därför hinner jag inte riktigt skriva här för antingen gnäller han eller så far han runt och river stället.
O idag lyckades även ungen ramla igenom stolen där man har benet för han klättrar så in i norden som tur var han vi fånga honom innan hela han var igenom, han skulle haft en stol som var så gjuten efter hans rumpa så han inte kunde röra sig.
Han har även vari på väg över kanten på stolen två ggr samt fastnat med fingrarna i videon, ja jag vet jag har en vild unge.
Måste snart barnsäkra hela huset eller så tar jag grindens fem delar som vi har kring kaminen och sätter runt honom istället.
Så här mycket eller lite hinner han med när han är sjuk tänk då honom som frisk.!!!!!!!

Glömde han ställer sig oxå med hjälp av dammsugaren nu så här är det passa passa som gäller.

Nej nu skall jag se melodifestivalen och äta fruktsallad!!
Hoppas nu inte amy diamond åker ut för då gråter dottern ihjäl sig, för förra helgen grät hon sååå mycket när Marie åkte!!

Hej svejs!

Insnöad eller rättare sagt en fegis!!

Ja det är vad jag är det, skulle ha åkt till Catti idag på fika men när jag vakne i morse var vädret inte det bästa då jag hatar att köra i halt väglag Catti som vet det hörde då av sig och erbjöd sig komma till mej istället, tack för det tjejen, och jag slapp än en gång ut i det här.

Så Vincent och Catti kom vid elva tiden och vi åt macka drack kaffe och prata! Sen försökte vi få två små sura killar att sova inte helt lätt då dom är så nyfikna.
Sen blev det kaka men vi hann knappt hugga in på den innan vi fick sällskap igen av två snabb sovande barn haha, och en sån kaka sen den var så smarrig så jag tryckte i mej två bitar. O så blev det mer prata och kaffe och ja ännu mer prata och kaffe.
SEn kom sambon tidigare med och han hade då vari snäll o köpt semlor så vi fick trycka i oss varsinn sån med så nu får jag gå på diet några dagar! Skall försöka börja i morgon.

Och Ebbe då ja han har fortsatt sitt kassa humör, men har även hunnit med en massa idag tex nästan förstört vår golvlampa den var farlig förrut men nu är den inte det längre o då skall den få!! O så har han vari duktig och hämtat tvätt ut tvättkorgen jätte bra, skall bara lära honom att lägga det i maskin med! O så har han grejat med en massa annat, han har energi den killen!
En v gammal bild, Ebbe grejar!!

Mamma fika!

Idag var det dags igen för vår mamma fika, men först skulle jag lämna dottern min i skolan och det kan ta tid hon är lite så när hon skall till pappa i några dagar men jag pratade med henne för en stund sen och nu är hon glad lilla skruttan.
SEn tog jag mej upp till Lee på lite "frukka" jätte mysigt hade hon fixat trotts en lite ledsen vilhelm, Ebbe var dock på ett ganska trist humör vilket han vari hela dagen och jag börjar nu oroa mej för att det är öronen igen.
Jag och Lee prata på om allt och så fick vi lite bakgrundsmusik till det hela med då några gubbar höll på att borra i trappuppgången men det var super trevligt....så tack Lee! Ja o så plötsligt fick vi se att klockan var kvart i tio så det blev att springa med vagnar till korpen (ja gå fort i alla fall) snacka om att jag har dålig kondis måste nog göra nåt åt det, som typ träna för jag har direkt inge maraton form.

Ja sen blev det prat o fika med mammorna på korpen haha nu lät det som det bor några mammor där men ja vi ses där varannan v, var jätte trevligt men det var ganska få mammor idag.
SEn skulle dom flesta på babykonsert så jag gick med dom till visborgskyrkan o sen vidare till gråbo så nu värker mina stackars klena ben, tycker egentligen att jag nu är värd en semla eller två (men nej nej jag får sitta här o klara mej utan.)

Nu skall jag gå o kolla på.........eller inte gubben snodde just tvn!!! Ja jag får väl sätta mej o glo in i väggen eller på dte han ser!

Blixten är sååå läskig!!

Ja det tycker ebbe i alla fall! NUmera blundar han alltid när man skall ta kort!

                        

Ja det här får helt enkelt duga!

Nu är dottern min korthårig

Ja hon hade riktigt långt innan men idag kapade jag det ganska rejält så numera går det till axlarna, blev liksom kortare och kortare och aldrig blev det jämt, Det är det som är det hopplösa med rakt hår att man måste få det helt jämt men ja nu får det duga annars riskerar hon att se ut som sin morfar i håret!!

Musiklekis!

Ja där var vi idag, var jätte mysigt och killen som höll i det var så häftig med barnen, dessutom var vi en ganska liten grupp så barnen fick verkligen synas och höras. Kan verkligen rekomendera det.
Ebbe då? ja han uppskattade det ganska länge men i slutet var han så trött måste nog sova lite mer innan.
Sen hade han pusskalas med tjejkompisen som vi var där med, han pussa henne på munnen och hon pussa honom på handen och pannan så det var riktig kärlek.
Vi bestämde att nu får dom hållas men i tonåren får vi nog ha lite koll haha!

Igår var det fullmåne har jag hört, hörde det dock ett dygn för sent för det hade förklara dotterns sömn problem. tog tre timmar av strul att få ungen att sova igår.
Ebbe däremot han verkar ta det där med fullmåne tvärtom, för hör och häpnad han sov mellan 23,40 och 03.40 är snudd på rekord jo!! Det skålar jag för, i vatten då, inga alkoholhaltiga drycker här än!

Och så till mitt förra inlägg, vet faktiskt inte hur vi skall få våra barn att sluta jämföra sig, jag hoppas att det skulle försvinna om vi alla lät bli att jämföra dom som mså bebisar redan, men annars vet jag inte tyvärr.
För jag kommer själv ihåg hur man gjorde det och hur pissigt jobbigt det var i tonåren och vad spelade det för roll att mamma sa att jag var perfekt inte mycket.
Hoppas bara mina barn tycker att dom duger precis som dom är, och i mina ög

Alltid jäföra!!??

Satt idag och fundera på hur vi lär våra barn att jämföra sig med andra redan från tidig ålder, är själv ingen super mamma men försöker låta bli att jämföra men visst händer det.

Om någon sett filmen hoppa högst (eller längst) tror jag den heter av astrid lindgren så stämmer den in på oss människor så himla bra!
När våra barn föds så börjar det man jämför med varandra, och tex ser vem som har den största bebisen eller den längsta vilket plutt som sitter först eller står och går först.
Vilken av våra som kan säga första orden och så vidare.
SEn i små barns åldern skall dom fortsätta jämföras, med prata rent, lära sig läsa eller ja vad det nu kan vara (jag hatar sånt men även här har det hänt).

I skolan kommer det sen vem som är bäst i skolan på olika ämnen, vem som är bäst i en sport mmm!!
och nu i den åldern börjar dom jämföra mycket själva med som dom tagit efter av sina föräldrar, då är det dyrast kläder, resor längst bort, bäst på proven osv.
Detta jämförande fortsätter sen, ja många står säkert och jämför på återträffar i skolan vem som blev det bästa och tjänar så mycket det bara går, och har man hunnit fått barn så jämför dom säkert dom och ja då är cirkeln sluten.

Varför kan inte vi människor bara sluta och börja inse att alla är olika, endel kan prata flytande tidigt andra behöver längre tid på sig. Somliga stapplar fram på sina små ben vid 9 mån andra behöver bli 1,5 år innan, men vad spelar det hela för roll egentligen??
Alla normalt utvecklade barn lär sig det så småningom, känner ingen normalt utvecklad som bara ligger på mage vid tre år, vissa behöver bara tid.

Har själv haft helt olika barn en om gick vid 10mån var ingen höjdare han ramla in i allt.
Jag har en som lärde sig prata rent vid 7år, med hjälp av talped och föräldrars träning, men gud den ungen kan allt om allt.
Men alla mina stora barn pratar idag, går springer ja allt sånt som dom skall göra i den åldern.

Ja vad vill jag då ha sagt med allt det här, jo bara helt enkelt att låta bli att jämföra våra barn dom är ju alla olika och tur är väl det hur trist hade inte världen vari annars.
Och förhoppningsvis lär vi då våra barn att tycka om sig själva precis som dom är, och att dom är världsbäst på att vara just sig själva!!

ÄLSKAR ER MINA SMÅ; PRECIS SOM NI ÄR!!

En dag på stan!

Blev det idag, var först förbi jobbet och Ebbe åla runt och undersökte stols ben jätte intressant, men det där med att ställa sig vid en stol är inte lätt, finns inte jätte mycket att hålla sig i men han gör tappra försök.
Efter det var vi på stan med min lillasyster skulle hitta en present till Lee inte helt lätt tycker jag, tycker faktiskt det är riktigt svårt med presenter till alaa som har komi förbi lego och playmo stadiet!

Efter att ha handlat bla semlor till mej och mina söner åkte jag och Ebbe och hämta dom, dottern är vid pappa ikväll, så det blev mys fika med mina tre grabbar när vi kom hem, ja ebbe fick då ingen semla men frukt med yoghurt vart det tyvärr uppskattade han inte det då han var rejält pinnig.
Sen när conny kom hem hade han handlat ....jo vad då semlor så klart, han tänkte vi skulle mysa lite haha så idag har vår kost vari ensidig känns det som, och ändå finns två semlor kvar.

NU skall jag gå och se om det finns något vettigt på dumbuken (troligen inte) nu när alla barn ligger nedbäddade för natten! Hoppas nu bara vädret lugnar av tills i morgon jag hatar och köra i sånt här väder!!

Sjuka barn!

Här är det nu sjukstuga igen då dottern igår la sig på soffan med världens huvudvärk och lite feber och i morse hade en av pojkarna samma sak så man har vari hemma hela dagen och försökt att roa tre barn och det blir nog samma sak i morgon! Får se vad man skall komma på då.

Ebbe har idag hittat ännu fler skåp att riva i så hela vårt kök ligger nu för det mesta utstrött på golvet, visste inte ens att jag hade så många backar och lock! Kan vara bra om jag får för mej att baka vilket jag inte får så ofta och gör jag det ja då blir det misslyckat och åker i soppåsen så då behövs ju inga backar men den som spar han har.

Ebbe har nu komi på att det finns en massa sladdar bakom datorn, kanske inte det bästa att komma på så nu får man hålla koll på det med, gud vad lugnt det var med en nyfödd.

I morgon kommer mn största unge hem skall bli så mysigt då är familjen samlad igen och det blir fullt ös. Och appropå det jag såg programmet på tv igår med familjer med mååånga barn, shit hur orkar dom, jag hinner knappt med fyra ibland.
Blev dock lite förbannad på pappan i 10barns familjen som var tvungen att testa sin son efter han lekt med tjejerna i huset, han la då fram en docka och en bil och skulle se vad han valde, ah men vad f-n killar skall väll med kunna leka med dockor jag blev sur på honom så han är inte populär hos mej nu, men det skiter han nog i.

Nu skall jag gå och slumra innan Ebbe vaknar, han brukar liksom göra det och då speciellt när jag tar fram tandborsten!

Ebbe

Lägger in ett inlägg om Ebbe med, glömde ju att igår drack han en hel dl välling, men det var igår det idag ville han inte alls ha.
Dessutom har han inte sovi mer än en halv timme på hela dagen så han var ganska trött hoppas det beror på det.

Och vem kan sova när man lärt sig åla, når en högre låda i köket än förrut från gåstolen och nu kan sätta sig själv från liggande ibland, då har man ju bara inte tid att sova.
Så den ungen skrek sig igenom mötet jag hade med dottern lärare idag, nej barnvakt till honom skall man ha!

Nu skall jag gå och umgås med min son!

Varför händer saker barn??

Skulle hämta mina underbara barn i skolan idag, när jag kom in på skolgården fick jag se flaggan på halvstång, min tanke blev genast åh nej vad har nu hänt!!
Så fort jag klev innanför dörren på dotterns avdelning fick jag förklaringen, det var en liten flicka i års2 på dotterns avd som gått bort igår, i papperet från rektorn står det att hon gått bort av blödningar i hjärnan på astrid lindgrens barnsjukhus, hur hemskt får det bli, stackars flicka och stackars hennes familj, hoppas nu hon sover gott!

Min dotter var lite smått påverkad av det tragiska och prata en massa om hur ledsen hennes fröken vari, dessa underbara lärare och fritids personal som har jobbat med våra barn idag, tagit hand om deras frågor och deras sorg. Fast dom säkert har haft det minst lika jobbigt själva dom är mina stora hjältar idag, helt underbara lärare finns på denna skola.
När dottern kom hem satte hon sig med skolkatalogen och vi pratade lite om flickan det måste ju bearbetas, min son tog det lite lugnare kan vara för att han inte går på samma avd som henne, den äldsta av mina fina barn är hos pappa skall ringa o fråga hur han har det.

Nu funderar jag på vad mycket som redan hänt detta år av dom hemska sakerna hoppas på lite glada saker med nu.
Och varför skall detta hända barn, barn som har hela livet framför sig och som är fulla av livsglädje.
Så än en gång ta hand om dom människor ni har runt er!!

En bild på Ebbe i den sålda vagnen!!


O här går det undan!

Ja nu gör det det då Ebbe verkligen komi på hur man ålar och han är nu över allt, försöker dessutom dra sig upp på allt med, och vi får jaga jaga, så då var lugnet slut. Kommer inte alls ihåg att det var så här jobbigt, man glömmer fort.

Vår dator håller på att paja så jag skriver ett kort inlägg ikväll så det inte försvinner,,,för då säger jag bara ooorka!!
Idag sålde vi min älskade vagn som vi hade dom första mån till lillkillen, lite sorgligt var det men jag hoppas nu deras lille får trivas i den.

Var och firade svärmor idag med, det är så svårt att komma på nåt att ge men idag tänkte vi till och skojade till det lite, hon har sagt att hon måste börja röra sig lite och vi hjälpte till lite på traven så hon fick stavar och stegmätare haha!!

Nu skall jag sluta skriva och lägga in det här så det inte försvinner, och till nina och Catti säger jag bara min rumpa sticker inte ut mycket, den lixom hänger ut mer, men den sitter inte lika centralt som tex benen och magen. men men.

Prinsessan på ärten.

Ja så skall jag känna mej om ett par veckor då vi idag beställde en inte allt för billig säng med en dö snygg sänggavel till så nu skall jag snart sova som en sessa, ja det vill säga om Ebbe börjar sova snart det hänger liksom lite på honom!
Men men jag kan ju i alla fall få ligga skönt och amma och det är ju inte fy skam.

Inte nog med det var inne på lindex och köpte en tröja med så idag var shopping nerven på topp och för en gång skull var det inte en massa till kidsen, för annars är det ju till dom det blir, dom växer ju så in i norden.
Ja och så var det tröjan då hmm skulle egetligen behöva köpa en stickad varm tröja och ett par tråkiga jeans (hatar och prova ,inget sitter snyggt) men vad kommer man hem med en tunn tröja, och tro mej jag gillar inte ens att frysa (fast man kan tro det) får fortsätta springa runt i Connys tröjor för han har i alla fall varma!
Varför är det så svårt och framförallt tråkigt att köpa varma tjocka tröjor?? Det är i alla fall vad jag tycker, det blir bara massa som är tunna och passar om man hade bott i typ afrika och det gör inte jag nej jag bor i ett land där man behöver just varma kläder 9mån av 12 eller nåt, jag har bara inte fattat det än så jag får fortsätta gå omkring och frysa häcken av mej.

Appropå häcken, varför blir jag alltid så kall om alla utstickande delar på kroppen har man ingen blodcirkulation i dom eller som tex rumpan, näsan, tårna och fingrarna, jag tror jag skall ta och forska lite i det.

Herre gud vad jag svamlar idag!!

Ebbe har idag vari på ett lite små svidigt humör, kan bero på att han aldrig sover för vem är inte svidig men då han är så där sur så lyckas han med massor som att åla framåt på sitt eget sätt han sparkar med bena till rumpan står rätt upp sen fyser han ut överkroppen och tjohej...han har komi lite längre framåt sen fortsätter han så.
Så när conny i morse hade han på golvet så försvann ungen in under soffbordet!!

Nej nu vaknar visst min tuttfixerade unge!!

RSS 2.0