Snö, men alldeles för sen!

NU är det riktigt mycket snö utanför, den kunde ju ha komi till jul men som man säger bättre sent än aldrig!!
I morgon kommer stora barnen så då blir det lek i snön hela dagen, Ebbe såg mest skeptisk ut när han var ute idag o kände på den, dessutom gillar han inte saker som kommer uppifrån o gör en våt som tex dusch o snön gjorde ju näsan våt.
Men titta på den innifrån var mycket bättre.

Min bror halkade sig i allafall hit idag, första gången han var ute vid oss så det var jätte kul o det var första gången han såg Ebbe dessutom, fast Ebbe tyckte morbror var läskig så han satt mest o gnydde i sin gåstol, men det gör han mot dom flesta nu skall tilläggas så morbror inte blir helt förstörd.

Var hemma hos kompisar till oss en sväng med idag, deras lille är två mån äldre, kul o se dom tillsammans satt mitt emot varandra o tog saker av varandra hela tiden, varför är alltid det den andra har bättre??
Nu är ebbe helt slut efter dagen då han inte kunnat sova nåt när det är så många människor och se på så nu sover han, skall passa på att gå o ta en dusch man vet aldrig när man får nästa chans för som sagt var i morgon kommer de andra o då är det fullt upp!!

Kommentarer
Postat av: nina

jahaja... inga inlägg från dej på ett tag då kanske.

2009-01-04 @ 21:18:23
URL: http://torrbollen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0