Inte redo för deo köp!!

Nej så känns det i alla fall! Min son är alltså stor, han skall nu ha en deo med men herre gud det är det ju tonårspoäng på eller! Jag är inte redo för att ha så stora barn, men vad skall man göra. Fick i morse släppa av honom vid södervärn men hallå min lilla kille!

Han skulle ha hemkunskap där och sen gå tillbaka till gråbo skolan, över allegatan som det är så mycket trafik på, min kille!!
Nej detta är så jävla jobbigt, för mej är han liten! Och inte nog med det så kommer han ikväll och måste ha dubbeldusch med sig på gympan i morgon,- och så mamma jag vill ha en deo med, typ axe är bra!! Nej nu vet jag inte om jag pallar mer!!

Och till på köpet måste man se sin allra minsta börja dagis, nej detta är bara för mycket för en mamma som jag!!!!!

Ett snabbt inlägg!

Ja för här är det fullt upp som vanligt.

KOm hem från stockhom i natt, så härligt att få vara iväg och mysa, tyvärr drog Ebbe med sig öroninflammation hem så idag var det doktorn och meducin, stackarn! Så nu börjas det igen.
Jag har oxå blivit förkyld vilket gör det små jobbigt att jobba, får se om man står ut med ett dygns pass i morgon!

Och så var det det där med dagis, Ebbe börjar redan nu på måndag på uteförskolan, det verkar vara så lyxigt där, verkligen!! Var där och titta i måndags och jag säger bara där jobbas det hela tiden för barnens bästa och att barn kan att dom är kompetenta!! Så nu är man lycklig!

Helt slut!

DEt är så som jag känner mej, det här med att inte sova på nätterna (ja conny tar honom, men jag vaknar ändå) samtidigt som man jobbar det är ingen höjdare, man känner sig bara pissigt trött hela tiden, hoppas det vänder snart.

Har faktiskt börjat äta rosenrot nu för att se om det hjälper något.l

Det är så kul att komma hem på dagarna till sibn super glada kille, och bara kramas och klättra lite och riva lite i saker, men som sagt då krävs lite ork! Har dessutom tre stora som kräver sitt även om dom är väldigt självgående så vill jag vara en mamma som orkar lyssna på alla mina barn!

Så nu skall jag sätta mej i soffan och mysa med stor killarna, nu när ebbe sover och dottern ligger i sängen för hon har huvudvärk!

OOOrrkka!!!

Säger jag bara, nu börjar jag bli trött på alla morgonpass denna v men nu är det bara i morgon kvar ett 8-17 pass sen skall jag ha helg!!
Är super trött på kvällarna, men igår hade jag mys kväll med alla mina barn och conny vi åt mat åkte till 56.ans cafe och sen till nyhamn och promenera, jätte skön kväll.

Idag har man jobbat och jobbat och tagit en prommis på kvällen ner till salthamn!

Glömde ju att berätta att numera ammar jag bara mornar, han sover till fem, det är stora killen det!!!

Sååå trött!

Det är vad jag är idag, jobba tar kål på mej, haha nej men att vara på nytt ställe är skit jobbigt.
Känner mej bara pissigt osocial, hoppas snart det går över!

Ebbe trivs så bra hemma med pappa, han är super glad när jag kommer hem på em! Har tur som har en underbar sambo, älskar dig!!!

Jag har nu komi på hur stor han faktiskt är (Ebbe alltså), hans sätt att vara prata förstå och leka, han är min stora minsting nu!!
Inte den sista hoppas jag haha!!

Nej nu skall jag sova jobbar i morgon igen, super med fem dagar denna v ähhhh nej!

Första dagen avklarad!

Ja då har man jobbat sin första dag i och för sig bara tre timmar, men det gick bra, jag överlevde och det gjorde conny och Ebbe med!

Får se hur det går för mej i morgon då jag jobbar mer än sex timmar, man är väl helt slut på kvällen.

Annars har vi idag vari en sväng i lickerhamn på em och köpt rökta flundror som vi åt ikväll, Ebbe älskar det men vi vågar inte ge honom så mycket så han fick tonfisk med.

Sen har vi hunnit en bit till på bygget, vi har ju krånglat till det lite och kmi på nu som först att vi skulle haft ett fönster till i tv rummet, så nu får vi beställa en gång till, men vad gör det då kan jag få passa på att beställa ett annat fönster till det brevid ytterdörren!! Ja ja (som ebbe skulle sagt, hans inne ord nu) det blir nog bra när det är färdigt.

Back to work!

Får man nog säga för i morgon är det dax för mej, kan inte dra på det längre, föräldradagar är det slut på och semester lika så!
Bara och inse man måste!!!!!

Men det jag tycker är myyyysss med det hela är att Ebbe och pappa får tid tillsammans!

Hoppas nu bara allt funkar med ny arbetsplats ny brukare nya arbetskompisar och så, jag är faktiskt lite nervig...kan fatta hur barn känner sig när dom byter skola!

RSS 2.0