Ett nytt år snart!

Jaha nu var julen slut barnen är nöjda, men längtar nu till lör då jag o dom stora skall ta en tripp till stockholm över dagen Dottern skall på disney on ice o jag och killarna skall bara gå o mysa och handla kläder till dom!

Det har varit ett intensivt år och jag hoppas nu nästa år är lite lugnare här hemma men det får man ju se.

Jag ser nu fram emot att i sep få ta hela min stooorrra familj med till tunisien, ingen av mina barn har vari utomlands så det blir säkert jätte häftigt, sen finns det en massa andra önskiningar o planer inför nästa år jag får se hur många som behagar slå in.

Men jag vill nu bara önska alla underbara människor jag känner ett gott nytt år!!

Älskar vintern tro mej!

Men jag tycker det är lite för kallt då Ebbe inte ens kan ¨gå ut klokt dom säger ju att vid mer än tio minus skall man passa sig för att ta ut dom små o i vinden är det kallare än vad mätaren visar!
Ja vad har då han för sig jo han har ungefär rivt hela kåken, kissat 45 ggr på golvet, hällt kaninburen full med schampo, pillat av alla vekar på våra ljus med mycket mera, så lite varmare kan det få vara en fem grader kallt i alla fall.

I morgon blir det dagis i fem tim i alla fall då jag skall jobba och Conny fixa med bygget (han är ju nu mera arbetslös) sen blir det jullov i ett par v, så han hinner med lite mera sattyg!!

Min nisse skall på lucia firande med dagis!!


Vilde babyn provsmakar pepparkaksdeg


JObba jobba jobbbbbbaaaa

Ja det har jag gjort från igår morse till nu i fm, är sååå trött, då min brukare inte alls hade planer på att sova så vi var vakna hhheeeellllaaaa natten.
Det värsta med det är att vi har åtta tim natt men får bara betalt för fyra, och nu när det blir privat så får vi bara två timmar betalt, så skit dåligt, för inatt har jag jobbat åtta av dom tim, dessutom måste vi alltid vara på jobbet, vem vill vara på jobbet gratis!!! Snacka om att vårt jobb inte är värt mycket för dom som sitter med besluten.Jag har inget flyt dagen!!

Började vid halv sju i morse skulle upp och ta ordning på ungarna som skall till plugget, blir alltså väckt o jag som just somnat (ebbe har strulat hela jäkla natten!).

Ena ungen tycker inte om sina adventspaket, jag blir typ hel crazy och skriker att han är otacksam o får gå på rummet kl är sju!!

Halv åtta skriker jag ännu värre, DET ÄR TYP HALT UTE KOM NU! Känner mej smått galen! Det otacksamma ungen vägrar komma ut, han gråter har typ ont i magen (eller hur) Samvetet kanske!

Får dra ungen ut till bilen, utan att ens ha borstt tänderna och i strumpsock.
Kl är kvart i åtta måste för i helsikke skrapa rutor med.

Tio i åtta, samma unge vägrar bälta sig, där går gränsen jag kan köra en icke tandborstad unge med bara strumpor till skolan men inte utan bälte.
Storebror blir galen vill verkligen inte komma för sent, vi kommer iväg till slut!

Åtta kommer en ambulans i fatt får stanna på vägen kul kul!

Sju min över åtta, stannar vid skolan, tre min innan barnen börjar.
Skickar storebror själv i förväg.

Tar Ebbe i famnen, går med en sur unge brevid och en mindre sur på andra sidan, svinhalt!!
Nio min över åtta, halkar som fan i slänten till skolan, ligger i nån sjuk ställning med Ebbe uppe på mej.
Ont!! Sura sonen får ta Ebbe så jag kommer upp, gör ont så in i ....men jag går skall ta barnen till skolan.

Tio över åtta lämnar sonen, som stor gråter och bara vägrar vara på skolan just nu.

14min över åtta, kommer in med dottern, och det första läraren säger är vi börjar tio över.
Försöker förklara mitt fall nyligen samt sonen, hon svarar bara ja men vi börjar tio över, har typ lust att klippa tilll läraren har ju super ont i foten.
Dottern börjar gråta, kul kul kul!!!

Åker till dagis beklagar mej lite, dom tycker synd om mej tror jag.

Och ja det var min morgon, skall lägga till att nu värker den ännu mer kan inte gå på den, måste nog skaffa såna där dubbar under skorna!
SKIT DAG!!

Känner mej lite smått förbannad!

Jo för nu har man legat här i tre v sjuk och har idag fått en aning om vad komma skall, mitt i all sjukdom och privatisering av oss personliga ass, så får jag veta att jag vet inte ens om jag blir kvar på jobbet, yes super säger jag bara då att man kanske blir arbetslös till på köpet och det samtidigt som sambon blir det, vad fan är det fråga om hur jävla mycket skit skall man få innan det händer något positivt!!!??

Jaja än är det inte bestämt så man får väl ta och lugna ner sig och fortsätta bli frisk!!

RSS 2.0