Funderare

Läste i Claras blogg om barn som inte sitter still på klapp och klang.

Funderar lite över det, som sagt var man behöver ju inte gå om barnet är helt ointresserad men så säger många pedagoger att barnen tar in allt ändå, även om dom rör sig så vad är rätt är dom ointresserade eller vill bara göra mycket på en gång!!

Jag och Ebbe gick på musiklekis förra terminen, han kröp omkring och plocka lite med allt, i alla fall halva tiden, jag kände mej lite tvungen att gå då jag betala in avgiften och han verkade gilla det ändå. Men det var kanske fel av mej jag vet inte.

Skulle inte gå idag med honom då han aldrig är stilla, skulle aldrig kunna få honom stilla heller.

Vet nu när vi skola in honom på dagis så ville han inte sitta i samlingen men dom sa åt mej att släppa honom för han sätter sig när han är mogen, coh nu sitter han trotts myror i rumpan.

Så jag håller med Clara att det är skönare med barn som sitter stilla på sång stunder men jag funderar just över om dom andra tar in som endel säger, jag hoppas i alla fall att min kring krypande unge inte störde för mycket!!

Mitt lliv har fullt upp!

Ja det kan man säga då jag just nu jobbar sambon med, man har fyra barn att ta hand om och dessutom bygger vi ju ut, och i allt detta skall alla vardagssysslor göras, så jag hinner inte med bloggen så är det bara, men jag läser alla andras.

Ebbe var på 15mån koll i förra v, han har inte gått upp så mycket utan väger nu 11735g (inte konstigt då han springer hela tiden och klättrar på allt, hitta han härrom dagen på g upp på taket på vår stege vid bygget!) och han var hmmm tror det var 80,5cm.
Inte lätt att mäta då ungen skrek och vägra ligga still.

Dessutom opereras han nästa v och får då rör i öronen så nu hoppas vi han skall må bättre.
Annars trivs han super på dagis.

En kul grej till innan jag skall mysa med gubben, min kompis fick en dotter förra ons sin andra en liten Leia, och på tor när jag kliver av mitt dygns pass så skall jag få titta på underverket myyyssss säger jag bara!

Kram på er alla!!

Ingen inskolning idag

Nej för ebbe han har fått öroninflammation igen, slutade med sin medicin i fre och igår var det dags igen, så nu är det ny dos, hoppas dock på att fortsätta inskoningen på tor igen.
Blir att ta ledigt nästa v med känns lite tufft men vad gör man.

RSS 2.0