12 ÅR.......

Ja så länge har jag vari mamma på torsdag! Känns inte så länge men men.

Så på tor blir min son tolv år gammal, för 12 år sen gick jag alltså o undra om ungen bosatt sig i magen, jag gick från klintehamn upp på berget och hem igen men inget barn kom, jag sprang hemma i mammas trappor men inget barn, jag putsa o städa men inget barn, jag bad min moster om lite zonterapi men nej inget barn, jag gjorde som min mamma sa och bestämde ett kakrecept varje dag o baka men ingen unge......var inne på kontroll efter nästan två v över tid dom gav mej en tid på förlossningen för ställningstagande,,, ja på den tiden kunde man gå lika länge som elefanten innan dom satte igång en.

Men sablars unge den morgonen vi skulle in o kolla upp det så fick jag värkar, vid nio på morgonen kom jag in o var öppen 4cm och vid fem tiden var jag färdig att börja krysta....krysta länge men så vid sju tiden kom han min lille kille P, 3950gram och 54 cm lång och alldeles alldeles underbart fin!!

Nu är han ca 160cm lång och jag har inte en aning om vad han väger men mer än då, men han är fortfarande så där underbart fin som bara han kan vara....älskar dig P!! Och det är helt underbart att få ha dig som son!

Och till alla er som väntar på era små, jag vet att det är segt men ingen ide att jobba på att få ut dom, för dom kommer när dom är redo och det kan inte vi bestämma, sen börjar vårt livslånga jobb som föräldrar!!

Slut jobbat i kommunen!

Ja nu var det slut med kommunen, igår vart vi avtackade på visby hotell med blommor, mat och dom som vari länge i kommunen även plånböcker med lite pengar i.

Jätte trevligt var det, även om maten inte var super god direkt men i det sällskapet spelar inte det nån större roll det är bara trevligt att samlas allat assistenter även om det vari trevligare att få ha sin tjänst kvar i kommunen.

O nu nu är det dax att jobba för sista gången denna v skall snart lämna ebbe till mommo då han har ögoninfl, o jo han fick det med en gång då magsjukan var borta.
Önskar er alla en trevlig helg.

Magsjuk Ebbe i stockholm.

Ja så blev vår resa, kom upp på tis kvällen ebbe höll igång på båten och charma alla, gick bla runt med en dockvagn hela tiden.
Ons han vi en del av det som skulle handlas på ikea och vi var på aquaria med och såg på fiskar hajar och mycket mera.

Sen kom det som ett brev på posten mitt i natten, hörde hur han börja gulpa och lyckades få fram en hand som ha träffa ja förrutom sin egen filt och pyjamas men jag räddade Ebbes morbrors säng från en kaskad av spyor. Snacka om att man var på hugget och lätt väckt, ja den natten blev det inte mycket sömn.

Vi funderade på att åka hem på morgonen igen men det hade vi nog inte hunnit. Så hela fm var vi i lägenheten eller jag sprang en tur till gallerian ringen och lyckades handla lite, kläder och ett par mattor.

Då inte ungen spytt sen natten så begav vi oss iväg på em, stackarn var törstig och hällde i sig en flaska vatten vilket resultera i en kaskad inne på  bauhaus.
Men med en sovande unge mest hela dagen mycket i bilen men även i vagnen så lyckades vi ta oss igenom tor och den handel vi skulle göra.

Men just nu ligger bäde jag och conny i mer eller mindre (jag i mindre) magsjuka så så mycket blev det av att jobba denna helg.

En riktigt lyckad stockholms resa med andra ord!

Ebbe kan.....

* Ca 100 ord

* prata hela dagarna.

*prata två ordsmeningar

* Skruva ur skruv ur gipsväggarna med skruvdragaren

* BYgga med duplo och träklossar.

* klä på sig byxor själv, lite värre med tröjan, klarar nästan strumporna.

* banka med riktig hammare och såga lite med sågen aj aj farligt!

* öppna kylskåp och skafferi

*ta på sina skor eller någon annans

mmm

RSS 2.0