Fika med min första kompis!!

Ja igår var jag på stan och tog en fika med min allra första kompis, vi var två resp tre när vi lärde känna varandra tror jag det var.
SEn dess har vi umgåtts ibland hela tiden varje dag och natt och ibland har det gått månader innan man hörts.
Hon bor numera i Uppsala vilket jag tycker är super trist, man träffas då så sällan.
Men igår blev det av, och med hade hon sin super fina dotter Elvira, så gullig unge och så himla snäll.
Plötsligt insåg jag hur stor min plutt blivit, han var med ett tag och höll låda så hela siesta vakna, samt rev runt lite på babyproffsen.

Så det blev en super mysig dag igår, och snart är våra två och tre och då skulle det ju vara himla kul om dom bodde på ön så barnen kunde vara kompisar precis som vi!! Ja det är till dig jag skriver det här E haha!!

Hoppas snart vi kan ses igen! I alla fall höras på telefon!! Kramar till E med dotter!!!!!!!!!!

Tio koppar kaffe eller nåt tyngre!!

Idag har vari en sån dag när jag skulle behöva några tunga droger ja nåt man blir skit pigg av för fasiken hur trött kan man känna sig.

Skulle ha upp barnen i morse, dom ville absolut inte jag förstår dom vem vill gå upp vid halv sju (jag har dessutom sovi som en kråka om dom nu sover kasst) deras sega tillvaknande gjorde att jag inte hann få kaffe eller te så det var bara att åka.
När jag lämnat dom tog jag en såååå kall promenad trodde jag då skulle vakna innan pmötet men nej det enda som hände var att bena förfrös och jag snörvla hela fm.
Väl på pmötet så visar det sig att nu när vi inte är kommunanställda så får man inte kaffe, men herre gud jag har inte druckit nåt än brast jag ut!
Min chef kom till undsättning just som jag skulle sjukskriva mej och åka hem och dricka kaffe.
Med en kopp just for me!

Men vad hjälper en kopp när man är trött och trotts hundra femtio koppar under dagen så har jag vari trött, men nu närmar det sig kväll och sänggående och vad händer jooo malena slår på turbon och är nu pigg...så nu behövs inte kaffe eller annat uppiggande.......är det nån som har nåt sömnmedel att undvara.

Vet nån klok människa där ute varför man funkar så här så vill jag gärna veta!!??
Tack och hej!

Prickigkorv

Ja så ser min son just nu ut! Han har nämligen vattkoppor av den större sorten så hela händerna, armarna, benen och fötterna är täckta och lite även i ansikte mage och de nedre delarna.
Men han är busig för det och håller mest igång här hemma.
Idag har han hjälpt pappa att skruva gipsskivor i den nya delen av huset han kan han, märks att han bott sina första år på en bygg plats för han kan verktygens alla namn och hur dom funkar.

Nej nu skall jag gå och sova pmöte och lämning av skolbarn väntar i morgon.
Och jag lär ha en liten fis som vaknar i natt av kliet och vill ha....-Ditta!! (dricka)

RSS 2.0