Hett är vad det är..

Ja nu är det riktigt mycket sommar faktiskt, nästan lite för mycket o jag som skall till tunisien i sep vad skulle jag nu till och boka den för haha, kommer smälta ännu mera då, till på köpet med fra kids och en gbbe, jaja man skall inte klaga.

Jag har nu haft tre strålande dagar semester men Ebbe vill fortfarande bli road jag tycker ärligt talat inte om att spela fotboll i en jätte ugn eller gå och dra en traktor runt runt tills jag blir yr men vad gör man inte för sin son!!

Nu hoppas jag bara Conny lyckas söva ebbe ikväll för lika mycket som en kompis son är pappig så är min mammig just nu speciellt vid läggdags så jag säger bara GO CONNY!!!!

Första dagen....

på semestern är nu avklarad, och jag är heltslut av att ha roat min son hela dagen, han har ju syskon varannan vecka här hemma så dom andra v så krävs det att han blir road, tur han har dagis men nu är han ledig i sex veckor så nu är det vi som får hitta på saker.

Dessutom pratar han så fruktansvärt mycket så även öronen är trötta, hur orkar dagis personalen??

Men mysigt har vi haft det, vi har vari ute hela dagen och hittat på saker, så nu sover han gott och jag skall snart göra det samma och i morgon kommer mina tre stora barn skall bli super mysigt att få vara alla en vecka synd bara att conny ännu jobbar ett par veckor till.

Kram på er alla

Ebbe

Här kommer lite bilderMammas killeEbbe med sin vagn han fick av mommo och moffa i present, den har moffa köpt duktiga han.Världens finaste storebror (snart pappa själv) och min underbara son, snacka om lycka i bilden.

Dålig på att blogga....

Ja men så är jag mega mega sliten, har jobbat extra, haft strul med vikarier inför sommaren och en massa annat plus det som hör till en fyra barns mammas vardag innan skollovet, men nu har jag snart tid hoppas jag.

För nu har jag semester, och barnen har lov så inget att passa direkt, hoppas hinna med en massa lata fika stunder med vänner och en massa mys och bad med barnen.

I lör fira vi Ebbe på hans 2års dag tänk att ungen redan är så stor, vi åkte till fårö och bada åt vår medhavda mat mitt i en myggsvärm och titta på lammen, sen fika vi oxå på sylvis döttrar, där ville jag typ ha allt fika bröd för jisses dom kan baka om nån. Så den dagen blev helt perfekt får se när bilderna kommer för nu skall jag packa så man orkar fara med båten i morgon em...helt själv bara så ni vet, inga barn och ingen gubbe bara Jag Malena i egen hög person, och det gott folk skall bli himlars skönt!

Ebbe den sista månaden!

 Maskinstartar Ebbe!

 "backar ten"

 Ja han gillar att kasta, här på dagis sommarfest!

   En till kastar bild!Och sen sist Ebbe målar med vatten färg....eller mest vatten.

RSS 2.0