Sjuka krake

Ja ebbe han lyckas då få allt, hade ju hög feber i förra v som sen övergick i hosta som ja inte blev bättre under helgen utan bara sämre. Så efter ett samtal till sjukvårdsrådg så blev det akuten igår med honom. Och jo det är hans astma som bara ställer till det så han var riktigt ansträngd i sin andning. Inte konstigt att ungen inte orkar gå något eller äta. Han åker runt på sin bobbycar istället för att gå som han inte orkar med. Dessutom fann dom dubbelsidig öroninfl. Så nu är det hård kur penicillin samt en massa pulmicort och airomir, och som grädde på det alvedon. GUdars vad man kan få mycket på en gång. Och ännu äter han inget, bara välling morgon och kväll och några ärtor!! NU FÅR DET FAKTISKT VARA NOG!!

Kommentarer
Postat av: LeeLoo

huga stackars ebbe! Nej, det får vara nog nu! Skickar många "krya på kramar". Ang. fredag så kan vi inte (då ska 2 från jobbet komma å fika & kika på Oscar). Kan du ngn annan dag?

2010-03-16 @ 21:23:13
URL: http://leelooos.blogg.se/
Postat av: astrid

Men lilla plutten.. stackarn.. Det är inte kul när de är sjuka (Nova har ju också varit väldigt sjuk nyss).. Man känner sig så maktlös..kram kram kram på er

2010-03-17 @ 06:36:12
URL: http://www.nogg.se/nova08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0