Min son....

Ja den stora av dom, har just nu kanske komi på vad dom menar med stora barn stora bekymmer....

 TYcker det är fantastiskt att vara mamma till en unge på väg in i tonåren men samtidigt så otroligt jobbigt. Inte för han är jobbig men för det är nu det börjar att synas om man gett han rätt förutsättningar och värderingar i livet.

 Som idag då han var kvar efter skolan i visby med kompisarna, på em ringde han o undrade om vi kunde hämta honom ikväll vid halv tio för dom skulle på puma. Det är nu man skall våga börja släppa honom alltså, jag måste lita på att han ordnar så han får käk vid sin kompis, att dom ser sig för på vägen till och från Puma, att han beter sig mot andra och dom mot honom. Att det verkligen är puma han försvinner till.

 Jag litar på min son och att han kan ta rätt beslut i dessa saker, men ändå är det svårt att släppa kontrollen över allt en liten bit. Men det är nu det börjar, jag hoppas jag gett honom rätt verktyg för att klara av sitt liv och att få ett långt liv. Ännu är det ju några år kvar innan jag skall släppa helt så lite till skall han väll hinna få i bagaget.

 Men det här är väll att börja röra på fjädrarna lite för att om bara några år vifta med hela vingarna och flyga ut i livet på egen hand med en mamma kvar med oron, men jag lovar honom att jag litar på honom till fullo, hoppas bara jag lärt honom rätt saker i livet.
 MIN ÄLSKADE UNGE!

(som tur är är kommer han hem till mamma ett tag till)

Ett kort inlägg..

Har idag gått på min ledighet som pågår till måndag så skönt efter att ha jobbat över 66tim på en v och dom säger att jag jobbar 76% då vet jag inte om jag vill jobba mina ordinare 90 haha. Har mina underbara stora barn här denna v så det blir att mysa med dom hela helgen, eller min äldsta är typ inte hemma ett dugg men i bilen hem idag sa han jo men du får ju träffa mej idag....hmmm, tänk på det ni som sitter med era förstfödda pluttar, ta vara på tiden, snart får ni vara glada för en kväll i v. Nästa v skall jag jobba på att träffa lite folk jag längtar efter då jag får vara ledig tis, ons och tor, så då är jag tillgänlig. Annars är allt bra här, retar mej en hel del bara just nu på folk som klagar på allt och alla, tänk om man bara kunde tänka att man faktiskt har det bra och är lycklig för det man har, nej man skall alltid hitta fel tror vi är lite bortskämda i detta land faktiskt och därför retar vi oss på små små fel. Följer nu mera en blogg: http://bambinidolce.blogg.se/, och där kan jag nu verkligen göra mej påmind om hur lyckligt lottad jag är och många med mej, och att vissa får kämpa och vara i svåra hemska situationer. Nej ta vara på varandra och skit i alla små saker ni retar er på. Det finns så mycket som är värre kram på er allihopa

Ja jag har valt en annan väg än normen.

Jag har inte två barn, o nej jag är nog inte färdig. Ja jag har fyra barn...tre sen tidigare och ett med sambon. Jo jag har andra intressen oxå och jag tänker inte befolka världen själv. Varför får man alltid såna frågor när man har fler barn än två...eller nu måste du ju ändå vara färdig. Frågar man dom som väljer att ha två barn ett eller inga hela tiden. Nej men skall du inte hjälpa till att befolka världen, eller går på dom på andra sätt. Tycker efter att ha diskuterat detta med en kompis (två barns mamma) att hon har rätt det är lite mobbing över det hela att ifrågasätta varför vissa väljer att skaffa många barn. Jag har alltid velat ha många barn, och har nu fyra. Men jag respekterar helt och fullt dom som väljer ett eller inga. Tycker sånt här är upp till var o0ch en att själva få välja. Man skall inte behöva förklara sig om varför man valt det antal barn man fått. Mina barn har lika mycket kläder som dom skulle haft om dom var ett eller två, även mycket, dyra kläder. Dom får klok mat på bordet, dom har tyvärr överflöd med leksaker. Dom blir älskade precis lika mycket fast dom är många (dom kanske till och med mer då dom älskar varandra), vi åker iväg minst en v om året till ett sommar hus på fastlandet allihopa, o fler ggr med bara nåt av barnen. Vi åker till tunisien med allihopa i höst. Dom har egen tid med mej tex en fika, en film på kvällen, åka till nån affär eller nån utflykt mm. Jag tycker inte dom lider av att vara fyra, ja dom grälar ju en del förståss. Men jag säger dock inget om dom som bara väljer två barn. Men jag vill inte ha frågor som om jag är precis galen som valt att ha många barn, för jag älskar dom hur mycket som helst och skulle inte tänka mej att bara ha ett eller två. Så än en gång -Ja jag har många barn och ja det blir säkert nån till, så nu behöver du inte fråga.

Skulle lägga in lite bilder men....

Jag hinner lixom aldrig precis som jag inte hinner skriva här eller ens framkalla bilder på barnen får vara glad att jag hinner ta bilder i alla fall. Här går allt precis som vanligt sjuka barn trött mamma och pappa mer sjuka barn och så lite jobba ibland för ekonomin skull. Nu har vi i alla fall hunnit färdigt i Ebbes rum så är man leksugen så är ni så välkomna om vi nu lyckas hålla oss friska med. Ebbe älskar sitt rum så nu skall han upp ännu tidigare på morgonen om det nu går att göra det, han vaknar sätter sig upp och säger....gå upp.....geka i bummet (leka i rummet) tjoho för att göra det vid sex på morgonen säger jag bara ljuvliga unge. Han kan nu även engelska för han dansar järnet här hemma och sjunger manboy manboy, han gör det bättre än originalet dessutom haha. Nej nu skall jag glo på dumburken med mina stora barn för din min förtjusning, sitter inte ebbe framför den då han inte vill. Ja det blir väl jag conny och dottern. Dom andra blir dumma vid datorerna i stället eller min äldsta kan bli det med mob nu med...typ 100sms om dagen. Hej på er!!!!!

RSS 2.0