Malena på personalfest

Ja gudars vad länge sen det var jag var onykter men igår vart det så.

Var med mina underbara arbetskompisar på fest vi åt gott skratta så man fick träna knipen, vi lekte en massa sjuka lekar som inte gjorde skratten färre.

Vid tolv drog jag och fyra till ner på stan, jag hade bestämt att inte dricka mer då men så blev ju inte fallet, då vissa gav mejdricka så det var en full Malena som dansa sjöng och hade kul och som vid halv tre kom hem och i säng efter en riktigt lyckad fest.

En stor kram till mina underbara arbetskompisar.

Min vackra dotter!


Så jävla satans arg!

Och jo även jag kan ha såna dagar och idag är en sån dag.
Blev så piss arg på p mötet så jag höll på att explodera.

Min chef tyckte inte riktigt att jag fick ta ledigt en del av mitt dygnpass den 2juni, då min lilla älskade flicka fyller 8, nej hon tyckte inte det var bra för brukaren, och det är det inte heller, men hur är det för min dotter då. Hon skall alltså inte ha sin mamma en endaste timme på sin födelsedag. Nej mamma skall vara iväg hela jävla dygnet.... orkar inte ens skriva allt om det men fy vad jag blev arg ledsen och ville säga upp mej typ.


SEn när det gällde sem så sa jag jo men dom v skall jag ju ha....men nej då kom det- det kan du inte räkna med, så jaha jag har lämnat in till skolan och dagis när mina barn skall vara ledig och nu får man inte det heller. Utan skall vara flexibel och helst ta i juni eller okt då eller.
Nej jag skall ha mina v.

Så jag känner mej så in i helvete överkörd idag, så jag är på ett rysligt humör.
Jag vet att hon inerst inne tycker som jag men hon har säkert ett stort tryck från sina chefer att hålla i pengar, jaha så här är det alltså att jobba inom det privata.

Så kul på maskinstartar dag!

Fattar inte vilka konstiga intressen det finns men detta är visst ett hos en del människor.
Att åka o titta på massa gamla fordon som startas och testas.

Fina gamla traktorer, mindre fina rostiga med, eller gamla grävmaskiner mmm.
Ja där befann vi oss idag när jag slutat på fm, och Ebbe han älskade det, han delar visst intresset med några andra för mycket folk var det men medelåldern låg nog på 60+, men Ebbe drog ner medelåldern lite.

TUr för honom att det var poppis för det var långt att åka ända till gammelgarn, men min underbara sambo hade gjort fika korg innan dom hämtade mej på jobbet så när vi sett och suttit färdigt alla maskiner typ 250ggr så åkte vi till havet i kattvik och fika o kasta en himlars massa stenar, en underbar fm.

Så nu vet alla vad ni skall göra nästa år vid denna tid....jo åka o titta på massa gamla maskiner som brummar omkring!!

Min stora fina kille.Ja så här ser han ut nu, och japp här om dagen ville han ha syrrans toffsar, söt va??

Hatar att klaga men

Nu är jag så trött så jag typ svimmar.

Ebbe har sen nyår varit sjuk 9 ggr, och då räknar jag inte det han håller på med nu.

Förra v hade han kräkis och 41 i feber och jo jag skulle fan självklart ta o få det med....vi hade en toppen vecka.
När man då trodde det var över så har anu ungen lagt till med en toppen sak han gallskriker och som han gör det med hela nätterna. Sover en timme max sen vrålar hel galet två tim för att sen göra om det hela alltså sova lite och vråla i ett par timmar.


Han ligger där och ordnar runt skriker som om hela han går sönder och man bara inte får röra honom, så har vi nu haft det fyra nätter (fan om folk klagar på att barnen vaknar två ggr på natten eller sex på morgonen).
Vi skall dessutom orka jobba på dagarna Jag även kvällar och nätter och han stackarn skall orka gå på dagis sex tim på dagen.

Vi hittar inget jag har varit vid bvc och mätt och vägt och klagat, tack snälla snälla Lena för du ställer upp.
Idag var Conny och prata med barnmott som tyckte att efter som kl var så mycket skulle vi åka till akuten, där har han och Ebbe suttit ikväll, temp har tagits ögon öron hals mage allt har kollats men dom hittar inget på min lilla skrutt.
Mask trodde dom inte heller det var som vi varit inne på för det hade synts.

NU börjar jag tro på nattskräck så är det, men hur länge den sitter i vågar vi inte tänka på, då dör jag nog...lite i alla fall.

Någon med tipps kan snart få höra av sig till oss, för både vi och lill ungen går snart i väggen.


RSS 2.0