Resa med tvååring....

ja nu har vi varit iväg en vecka i tunisien, och haft det skönt och rysligt varmt.

Ebbe älskade att flyga ja i alla fall start och landning, annars var det små jobbigt faktiskt, vi roa honom med att vi fyllt hans lilla rullväska med nya små leksaker, hmmm funka inte helt, han ville mycket hellre klättra så brickor for åt höger vänster och gärna upp i taket, han slockna efter 23 ca 45 min innan landning...PUH!!!

SEn kunde vi lätt ha honom i famnen genom alla kontroller och sånt, sovande för då var han gone, han sov bussresan och hela vägen till rummet.
Där hela familjen sen kom i säng vid halv två, tunisisk tid alltså halv tre, svensk.

Dagen efter börja vårt äventyr upp försöka genomföra vår första frukost som sen blev många fler såna och luncher middagar och allt för vilken tvååring har lust att sitta still när poolen väntar.

Vi har för att få måltids lugn gett med oss på det mesta han har suttit och gröpt smör ur minipaketen med en kniv och ätit några hundra såna, han har ätit massa glass till efter rätt trotts att typ måltiden bestod av pommes och smör.
Och när vi velat ha en kopp kaffe har vi mutat med ja, CHIPPA tyvärr. Hemska föräldrar.
Annars har vi badat, turats om att passa ebbe i barnpoolen, hålli i honom för han varje dag skulle göra sina 111 hopp från pool kanten, eller då han gjort sina rymningförsök till nån annan pool.
Ebbe älskade poolerna, vi önskade bara att han ville vila middag så man kunde bada själv haha.

Vi hann även med lite shopping och en tur med båt med glasbotten lagom långt för alla barnen.

Men mest blev det bada i poolen o lite i havet.

Ebbe lärde sig snabbt hur man hitta till rummet och hade vi släppt honom vid receptionen så hade han nog fixat det själv, låsa upp och allt.

På kvällarna blev det nån öl och titta på underhållning och ebbe jo då sov han i sin vagn i lugn och ro och vi njöt av semestern

Bra tillbehör till 2årig resenär är små leksaker, armpuffar en flytdräkt, solkräm, chips och några liter glass så fixar dom det.
Tror inte att en 2åring är det optimala resesällskapet, dom har en massa spring i benen och klättrar på allt dessutom betalar man ju för dom med. Men vi genomförde det men nästa resa får nog vänta ett par år så han kan vara stilla kanske en kvart eller så.

Anledningen att mina stora barn knappt finns med i texten trotts dom var med är att det är perfekta åldrar att resa med dom (8, 10, 12) dom kan simma dom roar sig själva dom sitter stilla längre stunder man måste inte passa i ett. Sen är det med för jag inte vill lämna ut dom.

Men i det hela hade vi en mysig semester med vår duracellkanin och våra tre stora kids. och vi kommer bära med oss många minnen från resan.

BILDER KOMMER SENARE

Kommentarer
Postat av: Catti

Låter som ni haft fullt upp.

Hör av dig om en fika.

kramkram

2010-09-11 @ 19:25:08
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: LeeLoo

åh vad härligt! Skönt med semester. men kan precis förstå vad du menar med duracellkanin. ser fram emot bilderna, massor. saknar er med! tack för Wille gratulationer! ha det gott! :-)

2010-09-16 @ 13:21:12
URL: http://leelooos.blogg.se/
Postat av: Therese

Tycker om det du skrev! Roligt att se lite bra saker och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om varje dag. ;)

2010-12-02 @ 20:59:41
URL: http://jade.se
Postat av: Lotta

fint skrivet tycker jag faktiskt

2010-12-03 @ 20:20:37
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0