!!!!!!!

Njuter av mina sista dagar på semestern nu så bloggen får klara sig själv. Tänk vad fyra veckor kan gå fort...på måndag skall jag tillbaka med nya krafter och jobba, så har nån sett mina nya krafter så säg till för här är dom inte.
Är nästan tröttare än innan semestern om det går att bli det, det värsta var min vecka med familjen på fastlandet hua för barn i bil!

Hoppas nu hitta orken till den glada spralliga personliga assistenten jag egentligen är, vill hinna hitta henne innan måndagen, älskar ju mitt jobb.
Skall dessutom jobba en massa extra tid då vi saknar personal ett par v nu.

Nu skall jag fortsätta hitta min energi!!!!! Kram på er.

Varmt.....

Men shit hur varmt kan det bli, idag visste jag inte alls var jag skulle ta vägen...det blev så klart stranden, men både jag och Ebbe har vari svidiga av värmen till och från.

Då undrar man hur man skall klara tunisien i september, om vi är riktigt kloka som skall bege oss dit med fyra barn, kan ju bli en riktigt skojsig vecka det haha.

Nej sova borde man för i morgon skall här packas, städas och handlas till vi åker p semester en vecka på tisdag, men då inte till ett ännu varmare land som tur är utan Fall utanför katrineholm.

Kram på er!!

Andra v på semestern snart slut och i morgon blir det after work...

Trotts att jag inte jobbar skall jag gå på after work med några arbetskompisar i morgon haha.

Den här veckan har vi tagit det ganska lugnt hittat på små saker med barnen som åkte till sin pappa i tis sen dess har jag och Ebbe vari själva...han börkar bli uttråkad av det nu snacka om att dagis är viktigt för honom.
Men igår var vi vid Catti och Vincent på fm så mysigt var det, och ebbe var nöjd med att träffa andra än sin mamma, för nu har dessutom conny jobbat över varje dag så han har vari hemma när Ebbe somnat.

Ikväll slöt han dock i tid och vi åkte och tog en fika vid några kompisar och ebbe han fick lea med deras barn så han var super nöjd!!!

I morgon blir det som sagt gå ut för mej skall bli super kul för även om man gillar semester så tycker man lite om sina arbetskompisar med.......

RSS 2.0