Jag fick sova i natt

Ja i alla fall mycket mer än jag brukar, amade bara ebbe tre ggr och dottern sov hon med så idag är jag piggelin och det behövs när barnen haft en gräla dag, det är så härligt med dom dagarna!!!

Ebbe då han har bara sovi middag ett pass i två och en halv timme mellan 10 och 12.30 så han har hållit igång.

Pratade med min barndomskompis idag hon var där jag var för snart ett år sen, skit less på magen och ville ha ut sin lilla nu, så nu håller jag tummarna för henne och att den lilla kommer snart, hon är beräknad om en v.

Ebbe sov hyffsat i natt

Men då så ni då är dottern vaken stup i kvarten pga sin hals och att tungan svider, så det blev inte mycket sömn för mej ändå.

Idag fick hon fara till doktorn i klinte men hallå inte har jag tänkt på att flytta dom till en annan läkare fast jag bott här i hela två och ett halvt år. Så hon fick åka med moster och det funka det med, och det var en rejäl halsfluss.

Så det har inte hänt mycket här idag heller, men vad gör väl det om hundra år!!??

Jaha så var det mitt läkar besök!

Han hitta inte mycket på mina provsvar, men blodtrycket och den otroliga värken i muskler beror på mitt autonomanervsystem vilket har strulat hela mitt liv, han sa oxå att jag har lite som visade att man har risk för kol ja om jag röker då gör ju inte det så risken är nog pytte.

Och lederna visade inget just nu men fick värktabletter  av en bättre sort, och ett intyg som säger att jag inte får ha ett för tungt jobb.

Hur är det då med ebbe: ja han far omkring som en virvelvind, äter lite små taskigt och snorar.
Var på bvc odag pga hans matvägran och jo jag har rätt han har gått ner denna månad till 10810gram så bara 30gram men ändå sen var han nu 76,5cm så längden är det inget fel på.
Så nu blir det till att mata mata.

Skall bara tillägga att det nu finns en sjuk dotter i huset med med en tjock hals som inte går av för hackor!!
Stackars oss!!!!!!!!

man tror inte det är sant

Men ebbe han är sjuk igen börjar bli genom förkyld och bara skriker på nätterna så jag återkommer med min rapport från mitt läkar besök i tor. Skall sova lite och ta hand om sjuk unge nu!!

Mitt lilla vild djur!

Ja jag hinner inte med längre han är överallt, plocka ur diskmaskinen eller i går inte när han är vaken för då är han där.
Idag har han rivi sönder en bok, samt gamla tidningsurklipp på conny som satt i en pärm han höll även på att hänga sönder den saken som åker ut på datorn där man lägger skivan allt inom loppet av tio min.
Han har även idag klättrat upp o blivit hängande i gåstolen.
Vad gör man för att över huvudtaget hinna passa honom o gärna gå på toa vid behov??

Igår var en super trevlig dag då jag och ebbe kom utanför huset o ner till nina på en fika eller blir det ner eller blir det upp? var så trevligt att äntligen träffa lite mammor och bebisar och prata lite även om det blir en del jaga med då ebbe inte är speciellt stilla.
Tack för en underbar fika Nina!!

Nej nu måste jag rädda ebbes favvo bok knacka på!!

Ebbe 10mån

Ja tiden går riktigt fort tycker jag känns som det var igår man fick en liten blå smurf på magen och nu är han en riktig vilde med humör, han skäller nämligen numera på oss om vi tar något ifrån honom.
så stor är min lill kille nu jag som ville att han skulle vara bebis länge länge!!!!!!

Ja jag mår bättre!

Har nu mest hosta och snorande kvar, men snorandet beror nog även på allergi!

Har faktiskt hunnit dammsuga av här hemma idag, gubben får ta toan sen.

Har tänkt på det där, hatar när det är stökigt men måste nog lära mej leva med det.
För jag säger bara ni som skall ha allt på sitt rätta ställe och alltid ha städat, skaffa inte fyra barn, inte tre heller för den delen!
För det går inte få dom att hålla ordning man tjatar och tjatar om att dom skall plocka upp i rummet sen gör dom det ja på sitt sätt då dvs alla saker är instoppade under sängen eller på lämpligt ställe där utrymme finnes.
Rummen ser för det mesta ut som om en tromb har vari där.
Och för att inte tala om alla pennor men hallå vem har tagit mina pennor finns ingen kvar, dom kan ju inte försvinna spårlöst eller?? tur att det går att skriva med tuschpennor.
Och saxarna, men jag har ju köpt hundra saxar på ikea, ja nästan i alla fall men ingen finns kvar, slutar med att jag står med värsta vassa kniven och försöker få upp förpackningen där det står klipp här helt livsfarligt ju. varför görs såna förpackningar till folk med barn, har man barn har man ju ingen sax.

Och nu börjar smått en rörighets spridare till komma fram nämligen ebbe, han river ut allt som kommer i sin väg värsta bulldozern som går fram, alla skåp öppnas i köket och alla saker far ut.
Man får vara glad om man hittar ena vispen under soffan, ibland får man ställa sig och vispa förhand till visparna dyker upp, och potatisstampen är bara för rolig, leksaker släng er i väggen.

Skulle vilja ha det fint och prydligt här hemma men det är kört när man har små, ju fler desto värre att hålla värsta tromberna borta.
KOmmer ha flera röriga år kvar och vad gör det man kan ju alltid ta kökskniven och leva farligt.
Jag får ta på mej lappar för ögonen så ser man inte röran.
För er som känner er avundsjuka så säger jag skaffa tre barn eller mer, det är toppen med röran, man har alltid saker att göra!!

Te över hela världen!

Sitter här och läser alla fina bloggar och vad händer jo hela te koppen välter över gardin golv och shit elsladdar, bort med ebbe och torka, varför i hela fridens namn händer allt mej.
Jaja nu blir det nya gardiner i alla fall!!

Blir helt deppig

Ja alltså av att läsa mina inlägg men det är nog så jag känner nu, alltså jag är trött men tro mej allihopa jag är lycklig och uppskattar allt i livet ändå, speciellt våren och alla mina underbara barn, shit det låter som jag har typ tio ungar men dom är bara fyra, kan dock vid vissa tillfällen kännas som tio.
Mina barn dom är helt underbara, och idag har jag bara försökt vara den glada mamman som dom förtjänar och berömt och pratat med dom.
Hörde en gång att vi föräldrar bara pratar alltså har ett samtal i snitt i två min med våra barn per dag, det försöker jag alltid tänka på så jag älskar att diskutera med mina barn höra hur dom ser på saker och vad dom har för åsikter, hoppas jag tjänar på det i framtiden, och det är himla givande.
Så till alla två min pratare vill jag bara säga, snälla prata med era barn dom har mycket att tillägga och har mycket bra saker att komma med dessutom måste dom få ge sin åsikt om ja vad det nu är.

Nu skall jag fortsätta att le över mitt liv för det är bra underbart!!
Skall ta o pussa lite på sambon med!!

Trött

Jag har nu vari sjuk ett bra tag börjar känna mej smått isolerad då den enda kontakten med världen där utanför är när jag lämnar och hämtar barnen i skolan och det är inte mycket, kan man vara mer osocial än vad jag är??

Min dotter har nu den värstaste perioden jag vari med om hon är på ett uruselt trottsigt humör speciellt på kvällar och mornar, varför sover man inte på kvällen när man inte vill stiga upp på morgonen då man är så trött??
Barn förstår visst inte det där!

Ebbe sover gott i sin vagn nu och det är toppen men jag har så svårt att ta tag i något här hemma, kan vara den sjuka malena som inte orkar jag vet faktiskt inte!!
Det är ju inte så att det inte finns nåt att göra här hemma men frågan är vart man börjar och när man då börjar tänka så så säger man bara oooorka!!!! och sätter sig och glor på nåt dåligt program eller sitter här.
Skall nog gå till hälsokosten och se om där finns nåt uppiggande att ta för en trött mamma, så det blir vår fint här hemma!
Har nån något tipps, skall helst vara billigt med, allt det sjuka har liksom kostat en del!

Nej nu skall jag gå o titta till ebbe ett tag...sover han så kanske jag skulle ta och.......skit i samma skall kolla honom i alla fall!

Ha det bra ute i vår vädret!

Vi är sjuka!

Jag har feber och ebbe med, ligger halvdöd i sängen!!

Skall försöka klara kvällen själv då sambons chef fyller år, hoppas hoppas att ebbe sover lite, tyvärr hostar han så han vaknar hela tiden!

Nu har han dessutom levt på bröstmjölk och pytte portioner med fruktprre i fyra dagar, tack o lov att jag ännu ammar, annars hade ungen vari uttorkad!!

Nu skall jag vila igen!

Har ingen ork

Har inte sovi i natt, och inte blev det bättre av att man var tvungen att gå upp i morse för att få lämna sin fina dunk med kiss samt bli tömd på blod på sjukhuset!!
Så jag var där inne redan halv åtta i morse, när jag kom in och såg alla mina rör som skulle fyllas så fråga jag om jag skulle ha någe blod kvar, shit vad rör, så nu hoppas jag verkligen dom hittar nåt för annars har jag lidit av brist på blod hela dagen alldeles i onödan!!

Sen for jag och ebbe o handla mat och gunga till honom och dottern! För här skall gungas i helgen ja om han blir lite frisk först, för i natt han han bara skrikit och haft 40graders feber och hela dagen idag har det legat mellan 38och 39!
Så nu vill jag ha en frisk unge, min vanliga busiga ebbe ingen liten hängig krake som bara vill vara i famnen.
Just nu lever han på mej igen så jag som skulle sluta amma på nätterna i helgen ja jag agerar nu mjölkko och får helt enkelt skjuta på mina nätter och lida av blåa ringar under ögonen ett tag till, min tid kommer jag vet det, vilken 15 åring ammas??

Livet är bra härligt!

Ja inte här hemma i alla fall!
Jag kissar idag i en dunk, dessutom känner jag mej förkyld har lite feber!!
Och ebbe då den stackaren han har nu fått en ny förkylning, snoren rinner han hostar så han inte kan sova och han har lite över 38 i feber, när skall den lilla kraken få bli frisk??
Inte äter han heller, fick i honom ca 1/2 dl gröt idag men den kom upp lika fort pga allt slem.

Men i morgon skall jag in på labb o ta prover skall nog gå nerförbi barnmott och höra efter en tid så han kan få bli kollad och kanske få någe slemlösande, för nu har vi inte sovi nåt på nästan två v!!

I morgon skall det kissa i en dunk!

Skriver in det här för då kommer jag kanske ihåg det i morgon.

Idag har jag vari o hälsat på min barndomskompis jennie och hennes lilla dotter, ja inte bara jag då utan dottern min och ebbe med.
Min kompis skall ha bebbe i sep, så mysigt och kul tycker jag!!
Vi pratade en massa som vanligt även om det är ganska svårt nu då ebbe är överallt.
Så vi beslöt att gå ut om nån v och prata bara hon o jag!

Ebbe har nu komi på att man kan stänga av och på förstärkaren till tvn lite smått irriterande då man sitter och ser nåt och bara ser varannan sek, kul är det i alla fall enligt honom, av på av på!!
SEn vägrar han numera att bli matad nej äta själv skall det vara, (tur att inte trilling pappan i familjen annorlunda är här).
Han får dock inte i sig jätte mycket så han lär nu gå hungrig!!

Nu skall jag lägga min dotter!!

Och så Ebbe har vår!!

Provar cykel för första gången!!              
              

Blivande stenläggare!!??

En blivande gitarrist??

Han bara älskar gitarrer

Ebbe i diskmaskin!!

         

sambon har tagit bort kabeln till kameran!

Så bilder kommer en dag när han är hemma, på hur ebbe klättrar upp i diskmaskinen.

Jag var vid doktorn igår för mina leder, han tog då blodtryck....fem ggr!!!! och såg själv mest blek ut medans jag mådde bra trotts ett himmlars lågt blodtryck, sen fråga han en massa lyssna på hjärtat och så. Sen ställde han frågan om jag har diabetes eller struma i släkten eller om jag är gravid (det sista svara jag bara det hoppas jag verkligen inte på).
Så nu gick man dit med lederna och så hittar han massa annat.
Skall nu ta en massa prov inne på labb på sjukan och så skall jag kissa ett helt dygn i en dunk, får inte glömma nån gång men vad fanken jag har ju inget minne bara en degig hjärna.
Men jag hoppas nu på svar och att det är min ledsjukdom som gör blodtryck och sånt.

Kram på er

RSS 2.0