Tänk om jag hade vägarna förbi Rättvik!!!!!

Ja då hade jag helt klart besökt det här underbara stället,http://livetpafurutorp.blogspot.com/. Så himla fint och mysigt verkar det vara. Ja men nu bor jag inte där utan på gotland i Väskinde och har inte långt till Trollskogen och dit fick turen gå istället idag med min underbara son. Jag sprang dit....ja enda sättet att numera hinna motionera och gud vad trögt det gick. SEn lekte vi där åkte kana, körde bil och buss, klättra runt och gunga nej inte gunga för sonen tyckte plötsligt att dom var himla läskiga sa han. Prata dock om det hemma igen och då sa han att dom var kalla och visa med sina händer hur hemskt kalla....min gullunge. PÅ hemvägen fick han dock ett så härligt trotts utbrott herre min tid att man kan bli så ilsk. Men sånt går över, jag tog honom i famnen bar in honom och berätta att man får vara arg och att vi kan kramas när det känns bättre. Så sen blev det kram kalas...men hittills tycker jag nog att den underbara tvåårsåldern är jobbigast efter tolv år som mamma. Skall faktiskt bli ganska skönt att han får vara på dagis i morgon och jag jobba så man kan vila lite haha.

HJälp mej!!

Ja jag vet jag har fyra barn o borde veta mer själv, men har aldrig haft den här farmorn förrut. Hur gör man med en som, säger vi tre julklappar räcker han skall inte ha mer för han får av andra med....springer o köper tre till o då bara massa som är helt ointressant. Vi säger nu är det leksaksstopp när det gäller Ebbe.....kommer med nya presenter varje mån till honom och då bara sånt som hamnar i en hög eller pajjar. Vi säger att han skall inte ha den där leksaken för den är för äldre.....varje v frågar om hon kan ge honom den nu, herregud den är från treår ungen blir inte det på en v! Vi säger han skall inte ha frukt för då äter ha ingen mat......hon springer o tänker ge honom frukt ändå, där blir hennes man då lite sur på henne. Samma sak som ovan sker jämt även med mackor o annat ätbart. Jag vet ju att hon säkert vill väl, tycker om henne, men hhur skall man vänligt men bestämt få en person att lyssna och ta in??

Sjuka krake

Ja ebbe han lyckas då få allt, hade ju hög feber i förra v som sen övergick i hosta som ja inte blev bättre under helgen utan bara sämre. Så efter ett samtal till sjukvårdsrådg så blev det akuten igår med honom. Och jo det är hans astma som bara ställer till det så han var riktigt ansträngd i sin andning. Inte konstigt att ungen inte orkar gå något eller äta. Han åker runt på sin bobbycar istället för att gå som han inte orkar med. Dessutom fann dom dubbelsidig öroninfl. Så nu är det hård kur penicillin samt en massa pulmicort och airomir, och som grädde på det alvedon. GUdars vad man kan få mycket på en gång. Och ännu äter han inget, bara välling morgon och kväll och några ärtor!! NU FÅR DET FAKTISKT VARA NOG!!

Tror att det är vår....

Ja hos oss i alla fall så idag tog vi fikan med oss ut och satt på uteplatsen (på den delen med tak) och bara njöt hela familjen.

O Ebbe han är sjuk igen, 7 gången detta år, alltså på 2,5mån. Fick skit hög feber i tor var uppe på 41, sen försvann den till fredag men nu har ungen en riktig piss hosta, varken han eller nån annan i huset får sova eller ens blunda. Tror det är hans förkylningastma så det blir nog o ringa barn på mån.
Inte äter han heller, dricker bara vatten och välling.

Lyckades dock få i honom lite ananas idag och några pysalisar. Så jaja han klarar sig nog.

Nej dax att byta av gubben och ta kraken ett tag.

RSS 2.0