tiden bara går för fort.....

Ja det verkar att det är som mormor alltid sagt "tiden går fortare ju äldre man blir", ja om den springer på så här vid 30 tänk då vid 60 då hinner jag inte ens sova, tur man har pension strax där efter då får man sova ikapp.

Ja här händer inte mycket nu, jag jobbar mest hela tiden då det är kort med folk på jobbet, om 2,5 veckor bär det av med alla kidsen till tunisien skall bli super kul att bara få plaska runt med dom en vecka i havet och poolen.
Så nu har jag vari duktig, hunnit med köpa resväskor, alla barnen vaccinerade, pass fixade till alla, ja och ny kamera har vi med då den andra gav upp på fastlandet i juli, så nu skall fotas tusen badbilder från alla håll haha.

Skall bara jobba ett par veckor till med sen bär det av, så packa får nog bli sista timmarna haha, för gissa vem som jobbar 8.45- 18 två sista dagarna innan vi åker jo jag men har man bara is i magen så löser sig allt.

Nej nu skall jag ta o fixa lite lunch till de små och hungriga.

Kommentarer
Postat av: Linda Rasmusson

Men wow vad härligt med en familjeresa till Tunisien! Och vad duktigt att du har vaccin, pass och sånt färdigt redan ;-)

2010-08-23 @ 23:31:26
URL: http://rasmussons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0